SD Sporti > O društvu > Ekipa

Ekipa

Janja Budna - vodja športne šole

Diplomirana profesorica športne vzgoje, trener smučanja in kondicijski trener. 10 let se je ukvarjala z atletiko in sicer s skokom v višino, kjer je bila večkratna državna prvakinja v vseh kategorijah, večletna članica slovenske reprezentance. Večji uspehi: 6.mesto na Evropskem pokalu prve lige v Turčiji(EAA) v članski konkurenci, nastop na IAAF Grand Prix Zagreb in še mnogi drugi. Osebni rekord 181cm kar je 10 rezultat v zgodovini Slovenije. Z otroci dela že šesto leto, kjer je prvi dve leti učila judo v Mali šoli juda v Ljubljani, dve leti pa je bila trener v Atletskem društvu Brigita Bukovec. Pet let uči smučanje in vodi plavalne tečaje po raznih šolah. Delala je kot animator in učitelj plavanja v Vodnem mestu Atlantis. Organizira tečaje šole teka v nogometnih klubih (NK Bravo Publikum, NK Krško, NK Krka Novo mesto). Zaposlena je na Osnovni šoli Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, kjer poučuje dodatne ure športne vzgoje.

Mirna Šiljevinac

Profesor športne vzgoje, učiteljica gimnastike in vaditeljica plavanja. Trenirala športno gimnastiko in atletiko. Z otroci sodeluje že od srednje šole. Učila gimnastiko v ŠD Rain Krško, 2 leti vodila splošno vadbo v ŠD ABC v Ljubljani, 3 leta izkušenj pri plavalnih tečajih in poletnih šolah v naravi. Zaposlena na Osnovni šoli Brežice.

Jasmina Klakočer

Profesorica razrednega pouka, zaposlena na Osnovni šoli Brežice. Leta 2008 diplomirala s področja didaktike športne vzgoje, kjer je raziskovala primerjavo gibalnih sposobnosti med mestnimi, primestnimi in podeželskimi otroci ter se tako še bolj seznanila s pomembnostjo razvoja gibalnih sposobnosti otrok. V sklopu študija je pridobila tudi naziv učitelja alpskega smučanja I ter učitelja plavanja. Šport je že od nekdaj pomemben del njenega življenja, zato je bila nekoč članica Atletskega kluba Fit Brežice. Večji uspehi so naslov državne prvakinje v teku na 300 m in državne prvakinje v mnogoboju, 3. mesto na državnem prvenstvu v štafeti 4x100 m ter nastopi za slovensko reprezentanco.

Marjan Kužnik

Absolvent Fakultete za šport, usmerjevalec fitnesa. Do 16. leta treniral gimnastiko in odbojko. V času študija pridobil naziv učitelj plavanja, učitelj nordijskega smučanja 1, vaditelj gimnastike. Eno leto deloval kot animator in učitelj plavanja v Atlantisu. Sicer pa velik navdušenec nogometa in športa nasploh, tri leta pa je že poteklo, odkar je postal nogometni sodnik. V veliko veselje mu je delo z otroki. Šport je njegova droga.

Miha Kravanja

Miha  Kravanja  je absolvent Fakultete  za  šport v Ljubljani.  Tekom  študija je pridobil  naziv  učitelja smučanja  3.stopnje, učitelj  teka  na  smučeh  2.stopnje in ima bogate izkušnje  z delom na snegu z otroki  in  odraslimi. Je tudi  vaditelj  plavanja, ima naziv  reševalca  iz divjih  voda,  saj v poletnem  času deluje kot  vodič  rafting na  reki Soči ter  vodnik  soteskanja v Bovcu  in okolici. Sicer pa je vsestransko športno  usmerjen,  prosti  čas  posveča  trenerstvu  fitnesa,  igranju  v  okrajnem  nogometnem  klubu ,  rolanju,  kajakaštvu  ter  pohodništvu…

Jan Košir

Študent zadnjega letnika Fakultete za šport, smer nogomet. Učitelj plavanja, učitelj smučanja in teka na smučeh 2. stopnje. Deloval kot učitelj plavanja pri Agenciji za šport, kot vodja različnih športnih dejavnosti na osnovni šoli Dravlje, kasneje pa kot velik nogometni navdušenec zašel predvsem v nogomet. 3 leta je deloval kot nogometni trener selkcij u8, u10, u12, u16 v NK Krim, nato pa se preselil k ljubljanskemu NK Interblock, kjer trenutno deluje kot trener selekcije u8 in pomočnik selekcije u10. Obožuje delo z otroci. Praktično ves prosti čas pa je namenjen veliki ljubezni, nogometu.