SD Sporti > Program > Športna šola > Sporti gibalček

Sporti gibalček

Športno društvo Sporti organizira vadbo v telovadnici za najmlajše. Pomemben poudarek je na strokovno vodeni vadbi, kjer otroci spoznavajo osnove gibanja skozi igro. S spoznavanjem vseh športov (iger z žogo, atletike, gimnastike, plesa) popeljemo otroke do vsestranskega razvoja in jim pomagamo pri kasnejši izbiri in specializaciji v šport po njihovi izbiri. Vadba bo organizirana za otroke od 2. leta naprej.

Z vadbo pričnemo 1. teden v oktobru. 1. obisk pa je vedno brezplačen. Zato pridi in se zabavaj z nami!

LOKACIJE:

Za urnik in ostale informacije klikni na posamezno lokacijo.

 

PRVI OBISK JE BREZPLAČEN, VABLJENI!

Vadbene skupine

  • 1. SKUPINA – otroci, stari 3, 4 leta
  • Poudarek je na razvijanju motorike skozi igro. Otroci spoznajo osnove vseh športov (igre z žogo, atletika, gimnastika, ples …). Vadba poteka v telovadnicah enkrat tedensko pod strokovnim vodstvom dveh vaditeljev. Ob primernem vremenu tudi na prostem.

    2. SKUPINA – otroci, stari 5, 6 let

    Še vedno je poudarek na razvijanju motorike skozi igro. Vsak mesec namenimo drugemu športu; atletiki in spoznavanju atletskih disciplin, osnovnim prvinam gimnastike, tehnike in pravila iger z žogo (mini rokomet, mini nogomet, mini košarka …). Vadba poteka v telovadnicah enkrat tedensko pod strokovnim vodstvom dveh vaditeljev. Ob primernem vremenu tudi na prostem.

    Prijavnica